voor verslag : Johan Dreesen

Voor onze atleten was het nog een laatste gelegenheid  om voor  het examen een goede prestatie neer  te zetten  .Na  verschillende afzeggingen waren er toch nog  5  atleten die er een mooie wedstrijd van wilde maken .Twee scholieren Dames met Sien Smeets en Brit Lemmens  stonden aan de start bij de 800m Daar ze  met 13 op de gebogen lijn startte was het belangrijk  om goed te vertrekken .

Brit had een goede start en zat goed mee voorin ,Sien werd  echter ingesloten en kom na heel wat wringen  na 250m naar voor lopen maar was op achtervolgen aangewezen .Britt werd 3de in een tijd van 2’22”48 een mooie PR  verbetering met 5 sec  Sien liep toch nog haar beste tijd van dit seizoen  in 2’ 26” 44,,bij een goede start had er meer ingezeten.

 

Bij de Cadetten heren stonden  Goran Duijsters , Dieter Vaesen ,en Siebe Vanbaelen  aan de start. Goran nam eerder een voorzichtige start bleef lang in derde à vierde positie hangen om dan de laatste 200m voluit te gaan . hij kwam nog heel dicht op de winnaar , en liep een nieuwe PR van 2’07”72 ,Op dit moment een 9de plaats in de Belgische  top tien ranking . Dieter en Siebe bleven lang in elkaars buurt lopen ,in de laatste 300m versnelde Dieter en liep hij van Siebe weg  .Dieter liep een tijd van 2’17”74 in zijn allereerste 800m en Siebe die nog maar aan zijn tweede wedstrijd ooit bezig was eindigde een paar seconde later in een tijd van 2’20”84  en meteen ook een nieuwe PR. Proficitat en nu nog een goed examen .